[vc_row][vc_column][vc_column_text css=".vc_custom_1619014122173{margin-bottom: 0px !important;}"]Hitvallásunk, hogy a tradicionális borkészítési technológiák alkalmazása mellett és mindinkább azzal párhuzamosan, folyamatosan fejlődjünk, kutassuk a legújabb és legmodernebb technológiai eljárásokat is. A vegán bor fogalma egy valósi újdonság a technológia terén, holott azt hinnénk, hogy minden bor vegán. Ez nem minden esetben van így, mert egyes...
Hírek
Interwine díj 2021
Helyünk az online térben Pincészetünkben a kitűnő borok készítésén és a kimagasló vendéglátáson túl nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ne csupán a borászati technológiák terén, de az élet más területein is haladjunk a korral és megfeleljünk a 21. század kihívásainak és elvárásainak. Hiszünk abban, hogy borainkat és családi pincészetünket a...
Sikeres pályázat a Lengyel-Magyar Gazdasági Kamarával
[vc_row][vc_column][vc_column_text css=".vc_custom_1616064134588{margin-bottom: 0px !important;}"]A Fine Wines Association 4 borászatai,(Hétszőlő Tokaj, Etyeki Kúria, Vida Borbirtok és Tóth Ferenc Pincészet) a Lengyel-Magyar Gazdasági Kamara által a Wacław Felczak alapítvány támogatásával kiírt kommunikációs pályázatának sikeres elnyerésével lengyel nyelvű promóciós szóróanyagokat készített. A megtekintésért kattints IDE.[/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
Palackban a tavasz hírnökei, a klasszikus kedvencek
[vc_row][vc_column][vc_column_text css=".vc_custom_1614949188018{margin-bottom: 0px !important;}"] Palackba kerültek a tavasz első hírnökei, és már megvásárolhatók webshopunkból a friss 2020-as tételek! Bízunk benne, hamarosan személyes találkozók és kóstolók alkalmával is bemutathatjuk a borkedvelőknek borainkat, mesélhetünk a borkészítés izgalmas világáról, a pincészetünkről, a profi kóstolás kulisszáiról és együtt élvezhetjük a friss ízeket. Leányka 2020...
Interjú – Filep Miklós Gergellyel, a Tóth Ferenc Pincészet borászati vezetőjével
Filep Miklós Gergely borász, tavaly év őszén csatlakozott vezetői csapatunkhoz. Kértük válaszoljon néhány kérdésre, hogy kicsit még jobban megismerhessük. Kérlek, meséld el hogyan kerültél a szakma közelébe, hol máshol dolgoztál még eddig, mint borász? Mit tudhatunk még rólad? Debreceni vagyok, gyermekkoromban nem volt az életem szerves része a szőlő-és bor...
A világ egyik legelismertebb sommelier-je kóstolta borainkat
[vc_row][vc_column][vc_column_text css=".vc_custom_1610363797295{margin-bottom: 0px !important;}"]... és pontozta is! A svéd Andreas Larsson, a Tasted.wine munkatársa a világ egyik legjobb sommeliere. Ízlése messzemenőkig kifinomult, és szenvedélyes borbarát. Nem csupán rendkívüli kóstolási képességeiről és hatalmas tudásáról ismert, hanem professzionális hozzáállásáról is. Büszkék vagyunk rá, hogy két superior tételünket kóstolta, véleményezte és előkelő pontozással...
2020, te különc!
Tóth Katalinnal a Tóth Ferenc Pincészet tulajdonosával beszélgetett Koklács Kata, a Color and Code ügyvezetője. - Ha egy szóval kellene jellemezned 2020-at mi lenne az és miért? Nem egy szóval jellemezném, mindinkább egy mondattal! „Milyen jó, hogy itt élek és kimehetek a szőlőbe!” Hirtelen csöppentünk egy olyan kaotikus állapotba tavaly, ami...