További információk
EGYSÉGÁR | 3320 Ft/l |
---|---|
ÖSSZETÉTEL | Kadarka |
TŐKÉK ÉLETKORA (ÉV) | 20 |
TŐKE/HEKTÁR | 3333 |
MŰVELÉSMÓD | kordon |
SZÜRET IDŐPONTJA | szeptember vége |
BORKÉSZÍTÉS | A Siller technológia lényege, hogy a beszüretelt szőlőt a vörösboros technológiához képest rövidebb ideig hagyjuk a cefrén. Szeptember végén szüreteltük. A cefrét 4 napig áztattuk, majd kíméletesen préseltük, ezt követően pedig reduktív körülmények között erjesztettük. Néhány hónapon keresztül érleltük, majd palackoztuk. A Kadarka ültetvény 20 éves, közép magas kordon. 0,7 ha. |
ANALITIKA | Alkohol: 12,61 %, Cukormentes extrakt: 20,8 g/l, Savtartalom: 4,6 g/l, Redukáló cukor: 0,9 g/l. |
FORGALOMBA KERÜLÉS | 2025. január |
KISZERELÉS | 750 ml |
ÉTELAJÁNLAT | Füstölt lazachoz, lazac tatárhoz, házi sonkához, paprikás és lecsós ételekhez ajánljuk. |