További információk
| EGYSÉGÁR | 3853,33 Ft/l |
|---|---|
| ÖSSZETÉTEL | Kékfrankos, Kadarka, Cabernet sauvignon, Cabernet franc |
| TŐKÉK ÉLETKORA (ÉV) | 10-40 |
| TŐKE/HEKTÁR | 3333-5208 |
| MŰVELÉSMÓD | kordon, guyot |
| SZÜRET IDŐPONTJA | szeptember – október |
| BORKÉSZÍTÉS | Négy boros házasítás, az alapborokhoz szükséges szőlőt teljes érésben magas mustfokkal szüreteltük. Minden fajta külön volt szüretelve a fajtának megfelelő időpontban. A szőlőket zúzás-bogyózás után kórtartályokban erjesztettük kb. 20 napon keresztül. Az egyes alapborokat különböző méretű fahordókba fejtettük, ahol 15 hónapig érleltük. |
| ANALITIKA | Alkohol: 12,79%, Redukáló cukor: 1,4 g/l, Összes sav: 4,6 g/l |
| FORGALOMBA KERÜLÉS | 2023. szeptember |
| KISZERELÉS | 750 ml |
| ÉTELAJÁNLAT | Magyaros ételek, marha és kacsa mellé ajánljuk. |
| DÍJAK | JAMESSUCKLING: 91 pont |





