Gyöngyözőbor vörös 2017

1700 Ft

Kategóriák: , Címke:

Az egri borvidék egyik újra felfedezett fajtája. Napjainkban a termőterületek száma igen alacsony, ezért is különleges. A Kadarkából készült bor világos színű, kiemelkedően fűszeres zamatú.

További információk

ÖSSZETÉTEL

Kadarka

TECHNOLÓGIA

Az alapanyag az Almagyar dűlőről származó Kadarka, melyet 4 napos héjon áztatás után levettünk a cefréről és így erjesztettük tovább. A végeredmény egy gyümölcsös, érett, fajtajelleges bor, melynek az értékeit a széndioxid még jobban kiemeli.

ÉTELAJÁNLAT

Fogyasztását 8 fokon ajánljuk aperitifként.

ANALITIKA

Alkohol: 11,63 % vol, Összes cukor: 1,0 g/l, Cukormentes extrakt: 26 g/l, Titrálható sav: 5,3 g/l, Szabad kéndioxid: 23 mg/l

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

Gyöngyöző FehérEgri Kékfrankos Superior 2013