Gyöngyözőbor vörös 2016

1390 Ft

Kategória: Címke:

Az egri borvidék egyik újra felfedezett fajtája. Napjainkban a termőterületek száma igen alacsony,ezért is különleges. A Kadarkából készült bor világos színű, kiemelkedoen fűszeres zamatú.

További információk

ÖSSZETÉTEL

Kadarka

TECHNOLÓGIA

Vörös szőlőből az alapbort pár napos héjon tartás után préseltük, hogy minél frissebb és gyümölcsösebb alapanyagot kapjunk, kevés tannin és színanyag mellett. Az alapbort sterilre kezelés után 2g/l széndioxid hozzáadásával készítettük, ami a lassú elnyeletésnek köszönhetően egy finom gyöngyözésű, jó ivású, gyümölcsös bort eredményezett.

ÉTELAJÁNLAT

Fogyasztását 8 fokon ajánljuk aperitifként.

ANALITIKA

Alkohol: 11,98 %, Összes cukor, 0,7 g/l, Cukormentes extrakt, 25,5 g/l, Titrálható sav, 5,7 g/l, Szabad kén-dioxid, 29 mg/l

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez