“Az Egri Bikavér gerincét adó Kékfrankossal egyre többet találkozhatunk fajtaborként Egerben. Micsoda szerencse! A Tóth Ferenc Pincészetnél második alkalommal készült superior kategóriájú Kékfrankos. Intenzíven gyümölcsös illattal indít, amelyről rögtön megállapítható, hogy egy ízig vérig Kékfrankos! Íze harmonizál az illattal és hozza a jellemző Kékfrankos jegyeket. A korty selymes és puha, szép egyensúllyal. A mély cseresznyés, meggyes ízek után egyszerre megjelenik a Síkhegyben rejtőző jellegzetes fehérbors és rózsabors. Könnyed, fiatalos bor, ami már most is fogyasztható, ugyanakkor gazdag beltartalma arra enged következtetni, hogy néhány évig még pihentethetjük is. Akinek eddig nem volt szoros kapcsolata a Kékfrankossal, ezen keresztül biztosan megszereti, hiszen egy nagyon kedves borról van szó.” Color and Code

MEGNÉZEM

Legutóbbi bejegyzések

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

Tóth Ferenc PincészetTóth Ferenc Pincészet