Játékos grafika és Eger a palackon.

Legújabb, Kékfrankos Superior 2016 és Cabernet Franc Superior 2015 boraink az eddigiektől teljesen eltérő öltözetet kaptak. A tavalyi évben Jubileumi borunk esetében már hasonló kísérletet tettünk egy újfajta, modern és merész irányba, most pedig ezt a vonalvezetést követve két új Superior borunk részesült hasonló megkülönböztetésben.

A címkén Korsós Viktor, fotóriporter képe ihlette egri látkép látható, ahol a város fölé magasodó tornyok uralják a teret. A design tervet a Color and Code, egri kreatív iroda designere, Fajcsák Bence készítette el, aki játékos grafikának szánja a palackokra megálmodott új címkét.

A címke színei a különböző fényviszonyokra másképp reagálnak, így érdemes természetes napfényben és a benti félhomályban is játszani a palackkal.

Eger megjelenítésének magyarázata kettős. Egyrészt szerettük volna nem csak a palackban, hanem a palackon is visszaadni a termőhely, az Egri borvidék, központjának – Egernek – a szépségét, hogy azok a borkedvelők, akik megvásárolják a bort, egyúttal Egert is hazavihessék, mintegy ereklyét. Másrészt a szűkebb termőhely, a Tornyos dűlő és a város fölé emelkedő tornyok közötti kapcsolatra is kíván utalni a borcímke.

Kellemes kóstolást és egyben városnézést kívánunk a borokhoz, a borokkal!

Legutóbbi bejegyzések

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

Tóth Ferenc PincészetTóth Ferenc Pincészet