Légy a vendégünk az első Tóth Ferenc Nagy Kóstolón! Nyerj páros belépőt a 2019. május 10-én megrendezésre kerülő prémium borestünkre, Egerben! Mindössze annyit kell tenned, hogy segítesz nekünk összeállítani következő borválogatásunkat!

A Játékszabályzatot az alábbiakban olvashatod el, mely a játékban való részvétellel automatikusan elfogadásra kerül általad.

Játékszabály és részvételi feltételek

Érvényes részvétel:
– Válassz ki 5 vagy 6 számodra szimpatikus vagy kedvelt bort a webshopunkból, melyet szívesen látnál viszont egy csomagban és írd meg nekünk a 2019. április 10-én, 12.00-kor közzétett Facebook bejegyzés hozzászólásában, 2019. április 18-ig.

Webshop: https://tothferencpinceszet.hu/borok/

Nem érvényes részvétel:
– kevesebb mint 5 vagy több mint 6 bor megjelölése
– olyan borok megjelölése, melyek nem kaphatóak a webshopban

A játékban történő részvétellel a Bejegyzés hozzászólói automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket közzétegyük a Nyertes kihirdetésekor.

Sorsolás

Sorsolás időpontja: 2019. április 18., csütörtök 12.00 óra
Sorsolás módja: A https://socialwinner.besocial.hu/ alkalmazás segítségével történik. Egy nyertest sorsolunk és minden hozzászóló csak egyszer vesz részt a sorsolásban, akkor is ha több “borcsomagot” állít össze.

Nyertes kiértesítése: 2019. április 18., csütörtök 14.00 óra

Nyeremény: 2 belépőjegy a Tóth Ferenc Nagy Kóstolóra (2019. május 10., péntek, 19:00–22:00, Eger)

A nyereményjáték semmilyen formában nem támogatott vagy jóváhagyott a Facebook által, és semmilyen formában nem is kapcsolódik hozzá.

A JÖVŐBEN IS ÉRTESÜLNÉL HASONLÓ JÁTÉKOKRÓL? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE ITT.
Legutóbbi bejegyzések

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

Tóth Ferenc PincészetTóth Ferenc Pincészet