Legsikeresebb kóstolósorozatunk, tavasszal újra Egerben kelti életre a téli álomból ébredező ízlelőbimbókat.

A kóstoló folyamán 8 csokoládét és 8 különböző bort kóstolunk, melyek a lehető legkülönbözőbb módon kerülnek összhangba és egészítik ki egymás karakterét:

1. Egri Csillag 2017
2. Királyleányka 2017 – Arriba tejcsokoládé levendulával és kajszival ÚJ
3. Egri Csillag Superior 2017 – Madagaszkári tejcsokoládé physalissal és fahéjvirággal
4. Kadarka 2015 – Sao Thomé étcsokoládé fekete szezámmal és liofilizált málnával
5. Egri Bikavér Superior 2015 – Dominikai étcsokoládé chai latté-val és áfonyával
6. Várvédő 2013 – Madagaszkári tejcsokoládé kakaóbabbal és málnás balzsamecettel ÚJ
7. Cabernet Franc 2011 – Mexikói étcsokoládé füstölt sóval karamellizált mandulával
8. Egri Leányka Superior 2017 Késői szüret – Salamon-szigeteki kakaóbabtuille ÚJ

A kóstoló házigazdái:
Tóth Katalin, a Tóth Ferenc Pincészet vezetője,
Szeleczky Takács Viktória, a Fabric Csokoládé művésze és alkotója,
Bernáth-Ulcz Adél, a CsokiLaBor lelkes szakértője.

Időpont: 2019. március 14., csütörtök, 18:00–21:00
Helyszín: Kistályai út 40, Eger, 3300
Belépődíj: 6800 Ft/fő (amely tartalmazza a kóstolásra kerülő borokat, csokoládékat, vizet és sós ropogtatnivalót).
Jelentkezés: Szabó Eszter: 06-30-178-7042 | tourism@tothferencpinceszet.hu

Részletek: Facebookon

Szeretettel várunk Benneteket!

Legutóbbi bejegyzések

Kezdjen gépelni, majd nyomjon Enter-t a kereséshez

Tóth Ferenc PincészetTóth Ferenc Pincészet